Skip to main content

Het full-service B2B sales agency uit Haarlem, SalesQ, is overgenomen door In4Leads. Met deze overname komen twee grote B2B partners in leadgeneratie en telemarketing op het gebied van ICT nu onder één dak. De B2B partners werken samen voor meer dan 200 bedrijven en benaderen dagelijks meer dan 100 zakelijke leads.

Het telemarketingbedrijf uit Haarlem is al sinds 2009 actief in de sales branche en werkt met verschillende bedrijven samen om het beste resultaat te realiseren door te doen waar ze goed in zijn: sales, acquisitie, leadgeneratie, accountmanagement en contact care, in de breedste zin van het woord. SalesQ zal volledig geïntegreerd worden in In4Leads en zal ook met deze nieuwe naam en merkidentiteit naar buiten gaan treden. Sandu Smakman, Managing Partner bij In4Leads: ‘Met deze overname verstevigen wij onze positie binnen de markt, kunnen wij partners nog beter bedienen en zetten we de volgende stap in de ontwikkeling en ambities die we met In4Leads voor ogen hebben.’

In4Leads

 

Dé B2B partner in leadgeneratie en telemarketing op het gebied van ICT. Wij zijn niet zomaar een standaard, grijze belfabriek. Bij ons koop je niet alleen een set beluren, maar ook pro activiteit, kennis en kwaliteit. In4Leads staat namelijk garant voor uitgebreide in-house ICT kennis, een gepassioneerd team met ‘hunting’ DNA en een groot netwerk aan bedrijven en beslissing nemers. Wij zeggen wat we doen én doen wat we zeggen!

Een unieke combinatie met garantie voor succes. Dat beloven we.