Skip to main content

Tijdens de ‘season of sparkle’ lanceerden Dominique Bockmeulen en Gerard Hertsenberg begin januari SP*RKL Marketing. SP*RKL Marketing is het marketingbureau voor ieder bedrijf dat wel een beetje sparkle kan gebruiken. Maar, zoals zij zelf zeggen, zijn ze geen standaard bureau dat op basis van uurtje factuurtje werkt en alleen maar kijkt naar de korte termijn. Maar, wat zijn ze dan wel? Wij reisden naar Rijswijk af voor een kop koffie en om zelf die sparkle te ervaren… 

FHCG SP*RKL Marketing is onderdeel van de Future Human Capital Group (FHCG) en werd in 2019 in Nederland opgericht als een investeringspartij voor bedrijven die actief zijn in Consultancy, Recruitment en Sales Outsourcing, met een focus op ICT. Met de start van SP*RKL Marketing bestaat FHCG naast In4Leads, Intrameo, FreshMinds en Sc.Tiger, nu uit 5 merken met een sterke focus op menselijk kapitaal die in haar visie altijd het verschil maken in de diensten die ze aanbieden.

SP*RKL marketing is een full-service marketingbureau voor grote en kleine spelers in de telecom- of ICT-branche óf bedrijven die op zoek zijn naar een beetje SP*RKL.” Aldus Gerard. Dominique vult aan: “Dat doen wij heel breed. Van online tot offline marketing, wij denken mee en zorgen ervoor dat ook jouw bedrijf opvalt, of, zoals wij dat natuurlijk zeggen: wij zorgen ervoor dat ook jouw bedrijf SP*RKL-t.” drijf SP*RKL-t.”

Juiste moment 

 

We kennen Dominique al heel lang overigens vanuit de telecombranche. Vanaf 2012 tot 2019 was ze verantwoordelijk voor alle marketing en communicatie van dean one, nu onderdeel van Gamma Communications. Toen nog onder de naam Dominique Kneepkens. Vervolgens startte ze haar eigen marketingbureau By Deau, waarin ze onder meer voor X2com de marketing verzorgde.

Ook Gerard kent de markt goed. Zo heeft hij afgelopen jaren de marketing verzorgd voor onder andere In4Leads, FreshMinds en Intrameo. Een logische stap dus dat deze twee samen verder gaan en zich focussen op de Telecom en ICT-branche. Na drie jaar By Deau is het tijd voor de volgende stap. By Deau is uit haar jasje gegroeid: “ik krijg meer vraag dan dat ik alleen aan kan en ook de vraag naar (junior) marketeers die mijn werkzaamheden na een interim opdracht kunnen overnemen is groot. Per toeval kwam ik in contact met Gerard en toen is eigenlijk het balletje gaan rollen…”

Gerard vult aan: “SP*RKL Marketing is voor mij een logische vervolgstap. Na mijn tijd in de media en uitgeverij wereld, ben ik bij FHCG terecht gekomen. Met de groei van de bedrijven binnen de groep, kwam steeds meer de vraag vanuit relaties of wij ook konden helpen met marketingprojecten. Door de krachten tussen de bedrijven binnen de groep te bundelen, kunnen we onze partners meer en betere oplossingen bieden die voor de partner op maat gemaakt zijn.”

SP*RKL Academy 

 

Eén ding valt op als je met Dominique en Gerard praat: resultaat staat voorop. Een betere conversie, meer leads of website bezoeker of juist meer naamsbekendheid? SP*RKL helpt je bij het samenstellen van de juiste mix. Maar, dat is nog niet alles. Zo helpen zij bedrijven vooral ook bij de invulling van marketing op de lange termijn met de SP*RKL Academy.

Dominique: “Wij merken dat bedrijven moeite hebben met het vinden (en behouden) van de juiste marketingmedewerker. Iedereen is op zoek naar die ene allround marketeer, die net van school komt en zin heeft om dat varkentje eens lekker te gaan wassen. Heb je die marketeer na veel moeite misschien gevonden, dan ontbreekt vaak de juiste begeleiding en kennis intern om deze junior marketeer wegwijs te maken.”

Gerard vult aan: “Met de SP*RKL Academy verzorgen wij het hele traject om een ervaren en goed opgeleide marketeer bij jou in het bedrijf in te laten stromen, die uiteraard past binnen jouw organisatie. Behalve dat wij deze marketeer voor jou zoeken en begeleiden, werken we deze ook in. Terwijl die nieuwe medewerker direct voor jouw organisatie aan de slag gaat, wordt de marketeer ondersteund met trainingen door ons. Na een succesvolle inwerk- en trainingsperiode van 9 maanden, kun je deze opgeleide marketeer kosteloos overnemen. Dat betekent geen aanneem traject en ook geen inwerk- of opleidingstraject, allemaal tijd die je kunt besteden aan je core business, een win-win lijkt mij.”

Wel de lusten, niet de lasten! Maak gebruik van de SP*RKL Academy en ervaar de voordelen:

  • Geen werving- en selectiekosten
  • Ontwikkeling strategisch marketingplan
  • Opleiding van marketeer door senior marketeers
  • Direct inzetbaar en exclusief voor de organisatie
  • Geen overnamekosten na contractperiode

It’s time to SP*RKL… Benieuwd wat SP*RKL Marketing voor jou kan betekenen?

Bel 085 060 2289 (dit nummer kun je ook gebruiken voor WhatsApp) of stuur een e-mail naar hallo@sprklmarketing.nl.